banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Taksim Sahası bizimdir”

banner1020

Çetinkaya genel kurulunda Divan Başkanlığını üstlenen Hasan Macila, Taksim Sahası’nı geri almak için girişim başlatacaklarını belirterek “Taksim Sahası bizimdir. Çetinkaya'nındır" dedi

banner974
“Taksim Sahası bizimdir”

banner971

Soydan SAKALLI

Çetinkaya'nın geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği olağan üstü genel kurulda Divan Başkanlığını üstlenen Hasan Macila, genel kurulda Taksim Sahası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hasan Macila'nın açıklamaları şöyle:

"Taksim Sahasının 2 toplumlu etkinliklerde ve Kıbrıs Rallisi için kullanılması amacıyla verilmesi sürecinde ben Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) başkanıydım.

Bu amaçla verdiğimiz Taksim Sahasına karşılık çok değerli bir araziyi kulübümüze kazandırdık. Ama artık ralli yapılmayacak. Bu nedenle de Taksim Sahasını geri almak için girişim başlatacağız. Taksim Sahası bizimdir. Çetinkaya'nındır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.