banner913
banner932
banner1012

Şampiyon Göçmenköy kadınları

banner1020

KTFF Kadınlar Ligi’nde şampiyonun belirleneceği kritik maçta, şampiyonluk için 2 farka ihtiyacı olan Göçmenköy, Çanakkale’yi 2-0 mağlup ederek, şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğu getiren gol 90. dakikada geldi

banner974
Şampiyon Göçmenköy kadınları

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen KTFF Kadınlar Ligi, dün oynanan 10. ve son hafta karşılaşmaları ile tamamlandı.

Şampiyonun belirleneceği Mağusa Dr Fazıl Küçük Stadı’ndaki gece maçında, Göçmenköy, kalabalık futbol sever kitlesi önünde Çanakkale’yi 2-0 mağlup ederek, ikili averaj üstünlüğü ile şampiyonluğunu ilan etti. Göçmenköy’e şampiyonluğu getiren golün 90. dakikada gelmesi ile Başkentliler büyük mutluluk yaşadılar. Son dakikada şampiyonluğu kaçıran Çanakkale’de ise büyük hüzün vardı. Her 2 ekip de sezonu 22’şer puanla tamamlarken, ikili averaj üstünlüğü ile Göçmenköy şampiyon oldu.

Ligde dün oynanan diğer karşılaşmalarda Mağusa Spor Akademisi, Geçitkale’yi 10-0, Gönyeli de Mesarya’yı 14-0 mağlup etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.