banner913
banner932
banner1012

Polemityalılar defileyle coştu

banner1020

Gazetemizde yayınlanan haberden sonra Binatlı Spor Kulübü başkanı Orsel Neşe, başkan adayı olacağını resmen açıkladı. Büyük eğlence yaşanan Binatlı tombala gecelerinde düzenlenen defile büyük ilgiyle takip edildi

banner974
Polemityalılar defileyle coştu

banner971

Gazetemizde dün yayınlanan haberden sonra Binatlı Spor Kulübü başkanı Orsel Neşe, kulübün resmi facebook sayfasında, 28 Haziran’daki olağan genel kurulda başkan adayı olacağını resmen açıkladı.

Bu arada yüzlerce insanın katıldığı Binatlı tombala gecelerinde, büyük eğlence yaşanırken, geçtiğimiz akşamki tombalada, defile de düzenledi. Geceye katılan konuklar, defileyi büyük ilgiyle takip ettiler.

Orsel Neşe’nin başkan adaylığı konusunda yaptığı açıklama şöyle: 

“Yapılan transferler ile transferde nokta atışı yaparak, eksik bölgelerimizi, önemli ve takıma katkı sağlayacak isimler ile doldurduk.

Son olarak Yenicami’nin ve ülke futbolunun önemli savunma oyuncusu Erbay ile resmen anlaşmaya vararak bu transfere de nokta koyduk. Şimdi Lefke’den Aykut için girişimimiz olacak. Özellikle geçen yılın şampiyon ve en az gol yiyen takımı Yenicami’nin kalecisi ve savunmasının bel kemiği Erbay’ı kadroya kattığımız için çok mutluyuz. Genç isim Reşit ve önemli hücum oyuncusu Murat ile de açıklarımızı kapattık. Türkiye de tatilde bulunan Erbay ile resmen anlaştık. Erbay camiamıza hayırlı olsun. 28 Haziran’da yapılacak genel kurulda yine aday olarak Binatlı için çalışmaya devam edeceğim.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.