banner913
banner932
banner1012

Play off için oynayacaklar

banner1020

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup'ta play off oynamak isteyen Gönyeli ile Lapta, Pazar günü kozlarını paylaşacak Gönyeli teknik direktörü İltaç Karayel, “Maçı kazanarak, play off oynamayı garantilemek istiyoruz” derken, Lapta teknik menejeri Salahi Uçkan ise “Puan veya puanlar hedefiyle gideceğimiz maçta kırılmamaya özen göstereceğiz” diye konuştu

banner974
Play off için oynayacaklar

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup'ta son iki haftaya girilirken, ligi ikinci ve üçüncü sırada bitirmek için büyük bir yarış yaşanıyor.

Ozanköy'ün şampiyon olmasından sonra play off oynamak isteyen üç takım, Gönyeli, Lapta ve Esentepe arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Aynı hedefteki iki takım, Gönyeli ile Lapta, Pazar günü kozlarını paylaşacaklar.

Gönyeli Stadı'nda saat 15:00'da oynanacak olan kritik maç öncesinde Gönyeli teknik direktörü İltaç Karayel ile Lapta teknik menejeri Salahi Uçkan şu açıklamaları yaptılar:

İLTAÇ KARAYEL: GALİP GELMEK İSTİYORUZ

"Pazar günkü rakibimiz Lapta, birebir rakibimizdir. Bu maç öncesinde biz Lapta'ya oranla daha avantajlıyız. Bu maçta da iyi oynayarak galip gelmek istiyoruz.İkinci devre ile birlikte çok gol pozisyonu üreten bir takım olduk. Birinci Lig'in her 2 grubunu da değerlendirdiğimizde, en fazla puan toplayan, en çok gol atan ve en az gol yiyen takım, Gönyeli'dir.

Gidişatımızdan memnunum. Lapta'yı da mağlup ederek bu durumu sürdürmek istiyoruz. Maçı kazanarak, play off oynamayı garantilemek ve son haftaya rahat girmek istiyoruz."

SALAHİ UÇKAN: KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

"Birkaç hafta öncesine kadar şampiyonluk iddiamız vardı. Ancak yaşadığımız şanssız olaylardan sonra ligde, üçüncü sıraya kadar geriledik.

Gönyeli maçı çok önemli bir maçtır. Ancak biz bu maçı kaybetsek dahi, son hafta maçında Esentepe'yi mağlup ederek yine play off oynama şansı elde ederiz. Bu nedenle de puan veya puanlar hedefi ile gideceğimiz Gönyeli maçında kırılmamaya, sakat ve cezalı vermemeye özen göstereceğiz. Yine de sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.