banner913
banner932
banner1012

Ovalarda dostluk – kardeşlik var

banner1020

Yeşilova ile Yalova arasındaki karşılaşmada taraflar birer golle, birer puanı hanelerine yazdırırlarken, Alsancak Yeşilova 5. beraberliğini alıp, 5. puanını hanesine yazdırdı

banner974
Ovalarda dostluk – kardeşlik var

banner971

Yer: Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Mehmet Ekşici, Şakir Azizoğlu

Alsancak Yeşilova: Hasan, Okan, Talat(Aksel), Mustafa, Billy, Yasin(Vakkas), Adeleke, İlyas, Deniz(Cenker), Memduh, Binya

Yalova: İrfan, Mithat, Yusuf, Reşat, Selçuk(Nurican), Ulaş, Ali(Tufan), Uche, Mahmut, Akafor, Pamboe(Buğra)

K-PET Süper Lig’de Alsancak Yeşilova, Erdinç Akyulaf yönetiminde çıktığı ilk maçta da kaderini değiştiremezken, beşinci maçında, beşinci beraberliğini aldı. Yalova ise öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayarak beraberliğe razı oldu.

Alsancak Yeşilova ile Yalova arasındaki maçta ev sahibi ekip rakibine oranla az da olsa daha etkili oynadı. Yalova, yabancı futbolcuları ile etkili olmaya çalışırken, Alsancak Yeşilova, Billy Mehmet ile rakibini zorladı.

Maçın 15. dakikasında Yalova, Pamboe ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Alsancak Yeşilova bu gole 36. dakikada Billy Mehmet ile karşılık verirken ilk devre 1-1 sona erdi.

Yalova ikinci devreye sakatlanan Pamboe’den yoksun çıktı. Pamboe’nin yerine giren Buğra da olumlu performans ortaya koymasına rağmen konuk ekip golü bulamadı. Alsancak Yeşilova ise hücum alanında golü getirecek performans sergileyemeyince maç 1-1 sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.