banner913
banner932
banner1012

Mesarya, Dersimspor'dan forvet aldı

banner1020

Üçüncü Lig'de profesyonel olarak forma giyen, son olarak ise BAL ekiplerinden Dersimspor'da oynayan forvet Alp Ertunga Çakıroğlu'na KTFF'de imza attırdı

banner974
Mesarya, Dersimspor'dan forvet aldı

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Mesarya'nın yeni sezon hazırlıkları sürerken, kadroya takviyeler de devam ediyor.

Mesarya, dün 1 Türkiyeli futbolcu hakkını kullandı. Beşiktaş ve Kasımpaşa alt yapılarından yetişen, Üçüncü Lig'de yıllarca profesyonel olarak forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon BAL ekiplerinden Dersimspor'da geçiren forvet Alp Ertunga Çakıroğlu'na KTFF'de imza attırdı. İmza töreninde Mesarya eş başkanı Ömür Devecioğlu ile yönetici Sait Uzun da yer aldı. 1992 doğumlu, 26 yaşındaki futbolcu takımının Girne kampına katılırken, Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçında da forma giydi. Alp Ertunga, Mesarya’nın 2-1 kazandığı maçta takımının gollerini atarak, kalitesini de gösterdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.