banner913
banner932
banner1012

Maraş umutlarını artırdı

banner1020

Maraş, Ramazan Tebelleşol’un 2 golle yıldızlaştığı maçta Yeni Boğaziçi’ni mağlup ederek, Play out hattından çıkmak adına umutlandı. Mehmet Çil’in son dakika golüne engel olamayan Yeni Boğaziçi direk düşme hattında kaldı

banner974
Maraş umutlarını artırdı

banner971

Yer: Maraş Stadı

Hakemler: Zekai Töre,Şakir Azizoğlu, İsmail Ercan

Maraş: Volkan Üşenmez,Ramazan Tebelleşol,Ahmet Dölek,Yavmi Çelebi,Mehmet Çil,Eren Kandemir Eray Akten, Mustafa Gök, Mustafa Köleli (Dk.90 Süleyman Devecioğlu)Gökhan Yazlık (Dk.76 Mehmet Göreli),Ali Çil (Dk.62 Kasım Aslan)

Yeni Boğaziçi: Eray Ersoy Saydağ, Talat Nurtunç,     Burçin Kerimoğulları,Tugay Sezer,Zübeyir Elmazoğlu, Eli Amir Özkan,Çağrı Sarpoğlu,Hasan Aktaş, Hasan Büke, (Dk.71 Adem Ertem), Ataberk Kran (Dk.80 Sadi Esentan), Cesur Daldal

Goller:  Dk.6 ve 15 Ramazan Tebelleşol, Dk.90 Mehmet Çil (Maraş) Dk. 3 Ataberk Krand, Dk 56 Eli Amir Özkan(Yeniboğaziçi)

K-PET Birinci Ligin 25. haftasında bölge derbisinde karşı karşıya gelen Maraş ve Yeni Boğaziçi arasındaki karşılaşma kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Yeniboğaziçi maçın hemen başında Ataberk ile öne geçse de çabuk toparlanan Maraş, Ramazan ile ardı ardına bulduğu kafa golleriyle ilk devreyi 2-1 önde kapamayı başardı.

İkinci devrede Eli Amir ile Yeni Boğaziçi eşitliği sağlasa da sahneye Maraş’ın tecrübeli golcüsü Mehmet Çil çıkarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.