banner913
banner932
banner1032
banner1038

Kumyalı dolu dizgin

banner1020

banner974
Kumyalı dolu dizgin

banner971

BTM İkinci Lig Altıncı Grupta sezona çok iyi başlayan ve üçüncü maçını da kazanarak 9 puanla namağlup yoluna devam eden Kumyalı, dün Mehmetçik Stadında Bafra’yı konuk etti.

Ahmet Özkurtuluş’un yönettiği maç baştan sona Kumyalı üstünlüğünde geçti. Henüz 1. Dakikada Umut ile 1-0 öne geçen Kumyalı, Burak ve Ferdi ile 2 gol daha buldu. Bafra’da ise Hami’nin golü gelince ilk devre 3-1 sona erdi.

İkinci devre ise Kumyalı oyunu rölantiye alınca, Bafra oyunda dengeyi kurdu. Maçın son anlarında Serhan ve Hami’nin karşılıklı golleriyle maç 4-2 sona erdi.

Kumyalı’da dün yaşanan şok ayrılıktan dolayı takım, antrenör Kani Buranay’dan yoksun şekilde sahaya çıkmasına rağmen taraftarının desteğiyle maçı kazanmasını bildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.