banner913
banner932
banner1032
banner1038

Kaymaklı, Karayel ve Aktunç’a emanet

banner1020

Küçük Kaymaklı Spor Kulübü, yeni sezon için takımın başına teknik direktör İltaç Karayel’i getirdi. Karayel’in yardımcı antrenörlüğünü ise Nazım Aktunç yapacak

banner974
Kaymaklı, Karayel ve Aktunç’a emanet

banner971

Küçük Kaymaklı'da Karayel dönemi başladı. Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü, yeni dönemde tecrübeli teknik adam İltaç Karayel ile çalışacak. İltaç Karayel’in yardımcı antrenörlüğüne ise geçtiğimiz sezon Göçmenköy’ü çalıştıran Nazım Aktunç getirildi.

Aktunç, kulübün uzun vadeli planlaması içerisinde yer alacak. Aktunç'un yardımcı hoca olarak görev almasında, başkan ve hoca Karayel oldukça istekli oldu. Aktunç, 11 yıl Küçük Kaymaklı forması giyerken, takım kaptanlığı da yapmıştı.

Kulüp lokalinde bir araya gelen Başkan Hasan Tosunoğlu ve İltaç Karayel, uzlaşarak 2017-2018 sezon planlaması için kolları sıvadı. Tosunoğlu, "şampiyonluk" amacı ile kılları sıvadıklarını belirterek, "Şampiyon bir hoca ile yola çıkıyoruz" dedi. Yeni sezon planlamasına erken başladıklarını anlatan Tosunoğlu, "Futbolcularımızla ilgili tüm yetki hocamızdadır. Kısa sürede uzlaştık. Hedeflerimiz aynidir. Karayel hoca, ligde şampiyonluklar yaşamış, camiamızı da bilen bir isim. Başka isim düşünmedik" dedi. İltaç Karayel de, masaya konan hedefler ve futbolcu kalitesinin önemli olduğunu belirterek, Kaymaklı yönetimine teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.