banner913
banner932
banner1032
banner1038

Genç hakemler hırslı ve azimli

banner1020

banner974
Genç hakemler hırslı ve azimli

banner971

(Mustafa Şenal – Trabzon)

Hakemlerimizin Trabzon kampının 4. gününü de yoğun bir tempoyla tamamladı.

Sabah erken saatte antrenmanı eksiksiz gerçekleşirken, kampın 4. günü olmasına rağmen hakemlerin antrenman daki hırsı ve azmi dikkat çekti.

Antrenman sonrası tesise dönen hakemlerimiz. Kahvaltıdan sonra Trabzon'da bulunan  Öz Çay fabrikasını ve Uzun Gölü gezdiler.

Uzun Göl’e yapılan ziyarette hakem camiasında daha genç olan hakemlerimizle yaptığımız sohbetlerde kendilerine verilen değeri en iyi şekilde değerlendirmek için çok çalıştıklarını ve günü geldiğinde üst liglerde görev alacakları inançlarını dile getirdiler.

Genç hakemlerin futbol hakemliğini yaşam tarzı olarak benimsedikleri, gerek konuşmaları ve antrenmanlarda ki çalışmalarından belli oluyordu.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı (MHK) Sadık Özbilgehan ise hakemlerin antrenmanlardaki hırsları ve isteklerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Eylül ayında hakem yetiştirme kursunun açılacağını söyleyen MHK Başkanı Özbilgehan, isteklerinin kursa talebin fazla olması ve hakem camiasına yeni yüzlerin katılması olduğunu kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.