banner913
banner932
banner1012

Gaziköy düştü

banner1020

BTM Birinci Lig Kırmızı Grupta aldığı ceza ile 3 puanı silinen Gaziköy’ün puanı kalmazken, BTM İkinci Lige düşen ilk takım da oldu

banner974
Gaziköy düştü

banner971

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1.Lig’de 9-10 Mart tarihlerinde oynanan maçlar sonunda alınan cezalar açıklandı. BTM Kurulu yaptığı toplantıda raporları inceleyerek kararlar üretti.

BTM kurulu kararları şöyle:

 “BTM Kurulu BTM I. Kırmızı grupta oynanan 15. hafta maçları ve BTM I.Beyaz grup 11. hafta maçları tescil edildi. Tatlısu Rauf Raif Denktaş Stadında, saat 11.00’de BTM I.Lig Kırmızı Grup Geçitkale – Gaziköy arasında oynanması gereken müsabakaya çıkmayan Gaziköy, hükmen 3-0 mağlup sayılırken, 3 puanı da silindi.”

Alınan bu karar sonrasında grupta 9. sırada yer alan Gaziköy’ün puanı 0 olurken, 8. Dipkarpaz ile arasında 9 puan fark oluştu. İkili averaj da Dipkarpaz’dan yana olduğu için Gaziköy, BTM İkinci Lige düşen ilk takım oldu.

 KIRMIZI KART CEZALARI

ZÜMRÜTKÖY SK

İSA AVUNÇ

2 MAÇ

YÖNETİCİ, ANTRENÖR VE KULÜP PERSONELİ CEZALARI

ZÜMRÜTKÖY SK

HÜSEYİN ÖZKIZAN

1 MAÇ

DENİZLİ SK

HALİL KORHANAY

1 MAÇ

4 SARI KART NEDENİYLE CEZA ALAN FUTBOLCULAR

TATLISU HOSK

İLKSEN YEŞİLADA

AYDINKÖY MSK

BARIŞ KURT

MEHMETÇİK TÇB

OSMAN ERBAYOĞLU

DENİZLİ SK

MERT BAHŞİ

DENİZLİ SK

CAN SÖKER

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.