banner913
banner932
banner1032
banner1038

Ersevenli Girne, Süper Lige yürüyor

banner1020

Son hafta öncesinde en yakın rakibi Gençler Birliği’ne 10 puan fark yapan Rıza Erseven’in çalıştırdığı Girne Halk Evi, Süper Lige yükselmek için play off maçlarını bekleyecek

banner974
Ersevenli Girne, Süper Lige yürüyor

banner971

K-PET Birinci Ligde Mesarya’nın şampiyon, Yonpaş Dumlupınar’ın ise ikinci olarak K-PET Süper Lige yükselmesinde sonra terfi edecek olan 3. Takımın kim olacağı merak ediliyor.

Normal sezonu 3., 4., 5. ve 6. Sırada tamamlayacak takımların oynayacağı play off maçlarından sonra K-PET Süper Lige yükselecek 3. Takım belirlenecek. K-PET Süper Lige yükselecek 3. Takım olmak için en yakın aday, 3. sırada yer alan Girne Halk Evi görülüyor.

Son hafta öncesinde en yakın rakibi Gençler Birliği’ne 10 puan fark yapan Rıza Erseven’in çalıştırdığı Girne ekibi, Süper Lige yükselmek için play off maçlarını bekleyecek.

Teknik direktör Rıza Erseven ise Ozanköy ile geçen sezon kapısından döndüğü K-PET Süper Lige, Girne Halk Evi ile yükselmek istiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.