banner913
banner932
banner1012

Disiplin Kurulunun affı yok

banner1020

banner974
Disiplin Kurulunun affı yok

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu,Tatlısu Seracılar– Dipkarpaz KTFF U15 ligi 1. Grup maçında, Dipkarpaz başkanı Kerem Sünmez’ehakeme yönelik sözlerinden dolayı 90 gün cezaverdi.

Disiplin Kurulu, ayrıca Ergin Şahdur Stadında; Karşıyaka ile Mesarya arasında oynanan K-PET I. Lig maçı ile ilgili olarak Karşıyaka ve Mesarya yöneticilerine ceza verdi.

Hakemlerin maçı bitirmesinin ardından soyunma odasına gittiği sırada Karşıyaka malzemecisi Mehmet Cemal Konyalıoğlu’na, hakemlere yönelik darp girişimi, kişilik haklarına saldırı, küfür ve tehdit eylemlerinden dolayı 3 maç, Mesarya yöneticisi Mehmet Ali Topaloğlu, hakeme yönelik sözlerden dolayı 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.