banner913
banner932
banner1032
banner1038

Demir: Bedelsiz transferler gündeme gelmeli

banner1020

Mehmet Demir, Süper Lig ve Birinci Ligde A Takım kadrolarına giremeyen genç futbolcuların BTM Liglerine transferlerinde bedel alınmaması gerektiğini açıklarken, bunun gençler için önemine vurgu yaptı

banner974
Demir: Bedelsiz transferler gündeme gelmeli

banner971

Ağırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübünün antrenör futbolcusu Mehmet Demir, Süper Lig ve Birinci Ligde A Takım kadrolarına giremeyen genç futbolcuların BTM Liglerine transferlerinde bedel alınmaması gerektiğini açıklarken, bunun gençler için önemine vurgu yaptı.

Mehmet Demir’in sosyal medyadaki açıklamaları şöyle:

Süper Lig ve Birinci Lig U21 takımlarında oynayıp yaş itibariyle son yılında olan ve A Takım kadrolarında oynayamayan futbolcular alt liglerde top oynayamamaktadırlar. Oynamaları için lisanslarını düşmesi gerekmektedir.

Üst liglerde oynayamayıp BTM 1 ve BTM 2 Liglerinde oynayabilecek yetenekte çok fazla sporcu bu sebeple mağdur durumdadır. Kıbrıs Türk futbolu olarak esas amacımız gençlerimize spor yaptırmak, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.

Bu durumda olan sporcu kardeşlerimizin U21 yaşları dolduğu yılları göz önünde bulundurularak bedelsiz olarak alt liglere transfer olabilmesi konusu çok önemlidir.

Bu konuyu değerlendirip gençleri futbol ile sosyal ve fiziksel olarak iyi konumlara getirmek gerekmektedir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.