banner913
banner932
banner1032
banner1038

Değirmenlik’te dananın kuyruğu kopacak

banner1020

K-PET Süper Lig’de düşme hattında yer alan Değirmenlik ile Dumlupınar, maçı kaybedenin ligde kalma umudunu zora sokacağı, kader maçına çıkacaklar

banner974
Değirmenlik’te dananın kuyruğu kopacak

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig’in 21. hafta maçında ligin düşme hattında yer alan Değirmenlik ile Dumlupınar, kader maçlarına çıkacaklar. Maçı kaybedecek olan takımın ligde kalma umudu oldukça azalacak.

Ligin altını ilgilendiren son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan iki, 16’şar puanla takım, 4 Mart Cumartesi  saat 15:00’te Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda karşılaşacaklar.

Zorlu maç öncesinde Değirmenlik teknik direktörü İzzet Kaçmaz ile Dumlupınar teknik direktörü Mustafa Borataş açıklamalarda bulundular.

İZZET KAÇMAZ: TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Değirmenlik teknik direktörü Kaçmaz: “Dumlupınar ile kader karşılaşmasına çıkacağız. Karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. İkinci devreye iyi başladık ancak geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşısında kaybederek kredimizi doldurduk.

Bire bir rakibimiz Dumlupınar karşısına tam kadro çıkacağız. Hayati önem taşıyan maça 3 antrenmanla hazırlanacağız. Saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak üç puanı alacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar yeterli desteği görmediğimiz Değirmenlik taraftarları da bu maçta bizi yalnız bırakmayıp desteklesinler.”

MUSTAFA BORATAŞ: LİGDE KALMAK İSTİYORUZ

Dumlupınar teknik direktörü Borataş: “Cumartesi oynayacağımız Değirmenlik karşılaşması bizim için hayati önem taşıyan bir maçtır. Lig bizim için bu hafta başlayacak.

Dumlupınar olarak sahaya bu bilinçle, mutlak kazanmak için çıkacağız. Rakibimiz Değirmenlik de bizimle aynı durumdadır. Onların kazanmaktan başka çareleri olmadığının farkındayız. Değirmenlik karşılaşması öncesinde Tunahan’ın bir sakatlığı vardır. Durumu maç günü belli olacak.

Dumlupınar gençlerden kurulu, geleceği olan bir takımdır. Bu nedenle de kalan 10 haftalık periyotta toplayabildiğimiz maksimum puanları toplayıp ligde kalmak istiyoruz.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.