banner913
banner932
banner1032
banner1038

Davulcu transfer haberlerine açıklık getirdi

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova teknik patronu Davulcu, Cihangir'den Uche Sunday'in transferinin gündemlerinde olmadığını söylerken, taraftarlarından da kendilerinden duymadıkları transfer haberlerini dikkate almamalarını istedi

banner974
Davulcu transfer haberlerine açıklık getirdi

banner971

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Toygar Davulcu, yaptığı açıklama ile transfer haberlerine açıklık getirdi.

Toygar Davulcu, Cihangir'den Uche Sunday'in transferinin gündemlerinde olmadığını söylerken, taraftarlarından da kendilerinden duymadıkları transfer haberlerini dikkate almamalarını istedi.

Toygar Davulcu, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan kaleci Hasan Piro ile anlaştıklarını ancak futbolcunun kafasını karıştıran kişiler olduğundan dolayı, Hasan Piro'nun kendilerine takımdan ayrılmak istediğini söylediğini belirtti.

Şu andaki durumda Hasan Piro'nun kesinlikle satılmayacağını açıklayan Toygar Davulcu, iki iyi kaleciye sahip olduklarını ama gerekirse bir kaleci transferi yapabileceklerini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.