banner913
banner932
banner1012

Cihangir yedek kulübesi Yaman’a emanet

banner1020

Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu ile Toygar Davulcu’nun yardımcısı Hasan Burgaç, cezaları nedneiyle yedek kulübesinde olamayacak. Takımın başında sahaya kaleci antrenörü Mahmut Yaman çıkacak

banner974
Cihangir yedek kulübesi Yaman’a emanet

banner971

K-PET Süper Lig ekibi Cihangir’in, teknik direktör Toygar Davulcu’nun üç maçlık cezasının indirimi için Tahkim Kurulu Başkanlığı’na yapmış olduğu itiraz, Kurul tarafından reddedildi. Toygar Davulcu bu nedenle Cihangir’in, Koop Bank Kıbrıs Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Küçük Kaymaklı ile oynayacağı karşılaşmada takımının başında olamayacak. Toygar Davulcu’nun yardımcısı Hasan Burgaç ise Baf Ülkü Yurdu maçında kırmızı kart gördüğü için yedek kulübesinde olamayacak. Böylelikle camia için oldukça büyük önem taşıyan Küçük Kaymaklı karşılaşmasında teknik heyetindeki iki teknik direktörden yoksun olacak olan Cihangir’de takımın başında sahaya kaleci antrenörü Mahmut Yaman çıkacak.

Yine BÜY karşılaşmasında kırmızı kart gören Mikail de Koop Bank Kıbrıs Kupası çeyrek final rövanş maçında forma giyemeyecek.

Bu arada K-PET Birinci Lig ekibi Tatlısu’nun antrenörü Okan Atav’ın 3 maçlık cezası ise 2 maça indirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.