banner913
banner932
banner1012

Biliç, Osmanlıspor’lu futbolcuyu istiyor

banner1020

Transfer döneminde adı Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüple anılan Badou NDiaye'ye İngiltere Premier Lig'den talip var. Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Osmanlıspor'un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu NDiaye'nin peşinde

banner974
Biliç, Osmanlıspor’lu futbolcuyu istiyor

banner971

Galatasaray’ın orta saha transferinde B planı olarak düşündüğü Osmanlısporlu Badou N’Diaye’ye Premier Lig’den talip çıktı.

Dail Mail’in haberine göre sakatlığı nedeniyle sezonun ilk maçına kaçıracak olan Kouyate’nin boşluğunu doldurmak isteyen West Ham United, Osmanlıspor forması giyen Badou N’Diaye’nin peşinde…

Haberde Senegalli orta saha için Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham’ın, Galatasaray ve Newcastle United ile rekabet içinde olduğu ifade edildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.