banner913
banner932
banner1012

Bilal ailesi gururlu

banner1020

Görneç, BTM Lig’inden, Birinci Lige yükselirken, elde edilen şampiyonluklara Bilal ailesi büyük katkı koydu

banner974
Bilal ailesi gururlu

banner971

Görneç, BTM Lig’inde önce gruptan şampiyon olarak final grubuna yükselip BTM Birinci Lig’de mücadele etmeyi garantilemiş, daha sonra ise final maçında Akıncılar – Vadili’yi mağlup ederek, bir yıl aradan sonra yeniden Birinci Lig’de mücadele etme hakkı elde tmişti.

Takım bu başarıları elde ederken, Bilal ailesi de bu başarıya büyük katkı koydu. Yıllarca takımda yardımcı antrenörlük yapmış olan Salih Bilal, teknik adamlıktaki ilk deneyiminde takımına şampiyonluk yaşatarak, büyük başarının mimarlarından oldu.

Salih Bilal’ın 2 oğlu kaleci Hasan Bilal ile Celal Bilal ise sezon boyunca sergiledikleri istikrarlı ve başarılı performanslarıyla yeşil beyazlıların elde ettikleri başarılara büyük katkı koydular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.