banner913
banner932
banner1012

Antalyaspor Stjepan Tomas’la anlaşmaya vardı

banner1020

Antalyaspor Hırvat Teknik Adam Stjepan Tomas ile 2,5 senelik sözleşme imzaladı

banner974
Antalyaspor Stjepan Tomas’la anlaşmaya vardı

banner971

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Bülent Korkmaz'ın ayrılığının ardından yeni teknik direktörümü açıkladı.
Akdeniz temsilcisi Hırvat Teknik Adam StjepanTomas ile 2,5 senelik sözleşme imzaladı.
Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Özyütük imza töreninde yaptığı açıklamada, ""Bülent Korkmaz ile ayrılıktan sonra yeni teknik adam arayışına geçtiklerini, genç oyunculara önem veren, doğru kişiliğe sahip, liderlik özelliği taşıyan ve gelişimi üst düzeyde olan isimler üzerine yoğunlaştık ve StjepanTomas ismi konusunda karar kıldık. Hocamızla 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladık. Kendisini 18 senedir Türkiye'de olması nedeniyle yakından tanıyoruz. Futbolculuk ve antrenörlük dönemlerini iyi biliyoruz. Antalyaspor'un geleceği için doğru hamle olduğuna, başarılı olacağına inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

Antalyaspor'un yeni hocası Tomas futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor ve Bucaspor formalarını giymişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.