banner913
banner932
banner1032
banner1038

KKTC Adıyamanlılar Derneği'nde istişare toplantıları sürüyor

banner1020

banner974
KKTC Adıyamanlılar Derneği'nde istişare toplantıları sürüyor

banner971

KKTC Adıyamanlar Derneğinin “Yeni Bir Başlangıç “ sloganı ile başlattıkları çalışmaları istişare toplantıları ile devam ediyor. Dernek Gazi Mağusa’da gerçekleştirilen İstişare toplantısının ardından dün gecede Girne Bölgesinde yaşayan Adıyamanlılar ile Alsancak’ta bir araya geldi. Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda katılımcılar sırayla söz alarak yeni yapılanma ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Katılımcıların ardından konuşma yapan KKTC Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Eş Başkanı Suphi Asiltürk, Memlekete, yani belirli bir yöreye, kent, kasaba, köy, kimi zaman da bölgeye aidiyet üzerine kurulu hemşehri derneklerinde insanları hemşehriler olarak bir araya getiren temel öge ortak çıkarların, ortak hedeflerin olduğuna inancını dile getirdi. Asiltürk bu bağlamda derneğin amacının Adıyamanlıların potansiyelini değerlendirmek olduğunun altını çizerek , her alanda Adıyamanlıların güçlü ve bilinçli olması için çalışacaklarını söyledi. Asiltürk en önemli eksikliklerinin birlik ve beraberliklerini güçlendirmek olduğunu vurgulayarak bu eksikliği de derneğin sayesinde gidereceklarini belirttii.

Asiltürk konuşmasının ardından katılımcılara teşekkür ederek plan ve programları hakkında bilgilendirmede bulundu…

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.