banner913
banner932
banner1032

İki helikopter havada çarpıştı: 4 ölü, 9 yaralı

banner1020

Avustralya’nın popüler turizm bölgelerinden biri olan Gold Coas’taki Sea Worl tematik parkının yakınlarında korkunç bir kaza meydana geldi. Havada iki helikopter birbirine çarptı. Çarpışma sonucunda 4 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır olmak üzere 9 kişinin yaralandığı belirtildi.

banner974
İki helikopter havada çarpıştı: 4 ölü, 9 yaralı

banner971

Avustralya'nın Altın Sahili'ndeki Main Beach'teki Sea World yakınlarında meydana gelen kaza korkunç anlara sahne oldu. Görgü tanıklarını silah sesini anımsatan bir sesle helikopterlerin birbirine çarptığını gördükleri ve enkaz parçalarının uçuştuğunu belirtti. Çarpışan iki helikopterden biri yere çakıldı. Diğeri ise başarılı bir şekilde iniş yapmayı başardı. Kazada ölen ve yaraların hepsinin yere çakılan helikopterden olduğu belirtildi.

İKİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Queensland eyalet polisi müfettiş vekili Gary Worrell, kazanın bir helikopterin havalanıp diğerinin iniş yaptığı sırada meydana geldiğinin düşünüldüğünü söyledi.İki helikopterin havada çarpışması sonucu ölen dört kişiden ikisinin kimliği belirlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.