banner913
banner932
banner1032
banner1038

Sadıkoğlu'nun da testi pozitif

banner1020

banner974
Sadıkoğlu'nun da testi pozitif

banner971
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Genel durumunun iyi olduğunu ve bunu 4 doz aşılı olmasına bağlayan Başkan Sadıkoğlu, karantina süresi tamamlanana kadar çalışmalarını evden yürüteceğini ifade etti.
Başkan Sadıkoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:
“Herkese merhaba; Cumartesi günü yaptırdığım ve negatif çıkan Covid-19 testimi, bazı belirtilerin geçmemiş olması nedeniyle tekrarladım ve test sonucum bugün pozitif çıktı. 4 doz aşılı olmam sayesinde Allah'a şükürler olsun ki ses tonumda yaşadığım değişiklik dışında genel durumum iyi. Koronavirüs tedbirleri gereği kendimi hemen ev karantinasına almış bulunmakla beraber çalışmalarımıza da bir süreliğine evden devam edeceğim. Hepinize sağlık diliyor, sağlıklı günlerde yeniden bir arada olmayı temenni ediyorum.”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.