banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yalkut: Biz çok büyük bir aileyiz

banner1020

Koopspor'un başarılı başkanı Talat Yalkut, takımına ve kendilerine destek verenlere teşekkür ederken, Koopspor camiasının, çok büyük bir aile olduğuna dikkat çekti

banner974
Yalkut: Biz çok büyük bir aileyiz

banner971

Soydan SAKALLI

Koopspor'un başarılı başkanı Talat Yalkut, takımına ve kendilerine destek verenlere teşekkür ederken, taraftarlarına şampiyonluk hediye edemedikleri için üzgün olduklarını açıkladı.

Talat Yalkut'un yaptığı değerlendirmeler şöyle:

" Koopbank olarak, 1992 yılından bu yana basketbola, ülke sporuna ve gençlerimize destek oluyoruz.

Koopspor Kulübü, bu ülkenin en eski ve en köklü basketbol kulübüdür. Kökleşmiş geleneklerimiz vardır. Koopspor'un yeri hep finaller olmuştur. Geçtiğimiz son 25 yılda birçok kez final oynayıp, birçoğunu da kazandık. Fakat hiçbirinde böylesi bir tribün desteğini arkamızda görmedik.

Bu yıl şampiyonluğu kaybederek bu takıma gönül veren herkesi çok üzdük. Fakat bizler iki kat daha fazla üzüldük. Çünkü bu mükemmel taraftara kupa hediye edemedik.

Ülkenin dört bir tarafından Koopspor'a destek olmaya gelen tüm Koop camiasına, tek tek teşekkür ederim. Belki bu yıl kupayı kaybettik. Fakat sizin sevginiz ve desteğinizi kazanmak her şeyden önemliydi. Siz bizi böyle desteklemeye devam edin. İnanın Koopspor yakın geleceğe damgasını vuracaktır. Sahada terini, tribünde nefesini sonuna kadar tüketen herkese bir kez daha teşekkürler. Biz çok büyük bir aileyiz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.