banner913
banner932
banner1032
banner1038

Son şampiyon farklı başladı

banner1020

Büyük Erkekler Süper Ligi’nin son şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi, Darryl Palmer'ın yıldızlaştığı maçta Girne Amerikan Üniveristesi'ni 38 sayı farkla mağlup etti

banner974
Son şampiyon farklı başladı

banner971

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Süper Ligi’nde sezon dün akşam başladı. Ligin açılış maçında son şampiyon Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Girne Amerikan Üniveristesi (GAÜ) karşı karşıya geldiler.

YDÜ RA-25 Spor Salonu’nda oynanan mücadelede üstün bir oyun oynayan YDÜ, ilk devresini 41-24 önde tamamladığı maçı 88-50’lik skor ile kazandı. YDÜ’de koç Halit Kıryağdı maçın ilk periyodunda itirazları nedeni ile hakemler tarafından diskalifiye edildi. Farklı galibiyet ile lige giriş yapan YDÜ’de Darryl Palmer 27 sayı 15 ribaund ile öne çıkan isim oldu. Ev sahibi ekipte Lashard Anderson ürettiği 23 sayı ile galibiyete katkıda bulundu. GAÜ’de ise Batuhan Tüzmen 19 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.