banner913
banner932
banner1032

Ataman: Biz kocaman bir aileyiz

banner1020

Basketbol Büyük Erkekler Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Koopspor, tribünlerde yarattığı coşku ile büyük beğeni toplamıştı. Kemal Ataman: "Kaybettik. Ancak üzüntüm anlıktı. Bize bu muhteşem sezonu yaşatanlara teşekkür ederim. Basketbol bu ülkede böyle bir taraftar görmedi. Biz kocaman bir aileyiz

banner974
Ataman: Biz kocaman bir aileyiz

banner971

Soydan SAKALLI

Basketbol Büyük Erkekler Ligi final serisinde, oldukça çekişmeli maçlar sonunda Yakın Doğu Üniversitesi şampiyon olmuştu.

Büyük bir başarı örneği sergileyerek finalin son maçına kadar mücadelesini sürdüren Koopspor ise özellikle tribünlerde yarattığı coşku ile dikkat çekmişti. Tribünleri dolduran Kırmızılar, şampiyonluğu kazanamasa da ülkemiz basketbolu için oldukça önemli kazanımlar elde ettiler.

YDÜ daha iyi oynayıp, kazandı

Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürü Kemal Ataman, maç sonunda yaptığı açıklamalar ile camiasını ve şampiyonu tebrik ederken, bazı eleştiriler de getirdi. Kemal Ataman'ın açıklamaları şöyle:

"Kaybettik. Ancak inanın üzüntüm anlıktı. Çünkü şöyle bir geriye dönüp baktığımda, bize ne güzel anlar yaşatmışlar. Öncelikle bize bu muhteşem sezonu yaşatan tüm oyuncularımız, koç Emrah Güven, teknik ekip ve tabii ki Talat Yalkut başkan, sağolun, varolun.

Seyirci mi, taraftar mı? Basketbol bu ülkede böyle bir taraftar görmedi. Maç bitti ve kupa töreninde tribünlerde YDÜ'yü alkışlayacak neredeyse biri yoktu. Farkımız kalbimizdedir.
Yaşattıkları tüm o güzel anlar ve coşku için bu büyük Kooperatif camiasına kocaman bir teşekkür. Maçta bir polis subayının bana söylediği gibi "Sizin seyirci de tam bir aileymiş." Evet biz takımıyla, seyircisiyle kocaman bir Kooperatif ailesiyiz.

YDÜ bizden daha iyi oynadı ve kazandı. YDÜ'yü tebrik etmek lazım. Ancak seyirci kontenjanı için anlamsız yöntemlerini, ki biz onlara uygulamadık, bir yere not ettiğimi de yetkililerine maçta söyledim. Seneye kısmet! Yeni sezonda, yeni heyecanlarla yola devam arkadaşlar..."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.