banner913
banner932
banner1032
banner1038

Altyapıda bir marka

banner1020

Jump Basketbol Okulu, 10 yılı geride bırakırken, basketbol altyapısına yeni yıldızlar kazandırma ve temel basketbol eğitimi verme hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor

banner974
Altyapıda bir marka

banner971

Ülke basketbol altyapısına yeni yıldızlar kazandırma ve geleceğin basketbolcularına temel basketbol eğitimi verme hedefi ile çalışmalarına devam eden Jump Basketbol Okulu, 10 yılı geride bıraktı. 

Eğitmenler Cafer Muhtaroğlu ve Doğuş Arman tarafından minik ve yıldız grubunu kapsayan idmanlara 20 ile 25 arasında değişkenlik gösteren sporcu katılıyor.

MUHTAROĞLU: ÇOCUKLARA PAYLAŞMA DUYGUSU DA AŞILIYORUZ

Eğitmen Cafer Muhtaroğlu, basketbol okulu olarak bakış açılarını aktarırken, çocukların takım olma ruhunu kazanmalarını, temel basketbol hareketlerini öğrenmelerini, eğitsel oyunlarla özgüvenlerini geliştirmelerini, işbirliği ve paylaşma duygusunu ilerletmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.