banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yollar mikserlerin çamurlarıyla mahvoluyor

banner1020

banner974
Yollar mikserlerin çamurlarıyla mahvoluyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı vatandaşlarımız, yıllardır dile getirdikleri hazır beton şirketlerinin ülkemize verdiği zararı bir kez daha gözleriyle şahit olarak fotoğrafladıklarını ifade ederek bu şirketlerin hem yollara hem de araçlara zarar verdiğini iddia ettiler.

Bize gönderdikleri fotoğraflarla bu hazır beton şirketlerinin mikserlerinden yollara dökülen çamurların yolları ne hale getirdiklerini bir kez daha gözler önüne seren Mağusa sakini vatandaşlarımız “Prescon veya Kascon para kazanacak diye hem yollar hem de arabalarımız harcanıyor. Yetkililer artık bu şirketlere ağır ceza vermeli.” diye konuştular.

Bu fotoğrafın Mağusa – Lefkoşa eski anayolu üzerinde bulunan Tenten Fabrikası’nın karşısından çekildiğini belirten vatandaşlarımızı, bu yol gibi daha birçok yolun bu şekilde mikserlerden dökülen beton çamurlarla mahvolduğunu ve bu çamurların hem araçlara zarar verdiğini hem de yol güvenliğini tehlikeye attığını iddia ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.