banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yollar bakım onarım istiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mesarya bölgesinden vatandaşlarımız, ülkemizde yolların SOS verdiğini gerek asfaltların bozulduğunu gerekse refüjlerin otlar ve ağaçlarla dolduğunu ifade ederek bu konuda bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Yollar bakım onarım istiyor

banner971

Mesarya köylerinden Serdarlı ile Gönendere köyleri arasında yol kenarında bulunan bir ağacın dalının kopup yol içine düştüğünü belirten vatandaşımız “Ağaç koptu,yolun içine düştü, bakan yok, ilgilenen yok. Mecburen biz kendimiz yoldan bu ağaç dallarını kaldırdık ” dediler.

Gerek yollardaki asfaltların çok bozulduğunu gerekse yol kenarlarındaki otların ve ağaçların çok büyüyerek yol güvenliği bozduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, devlet yetkililerine seslenerek “Siz her yere kamera takıp vatandaşa nasıl ceza yazıp para toplarım planları yapın!!!Biraz da yollara bakın....” diyerek isyan ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.