banner913
banner932
banner1012

Yılan ve böceklere dikkat

banner1020

banner974
Yılan ve böceklere dikkat

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, bahar aylarını yaşadığımız bugünlerde doğanın yeşil yüzünü pek görememelerine karşın kış aylarında uykuda olan yılan ve böceklerin uyandığını ifade ederek, uyarılarını bizlerle paylaştılar.
Bu yıl sıcaklıkların çok erken yükseldiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, bu nedenle yılanların daha erken uyandığını ve birçok böceğinde kendini gösterdiğini belirterek, “Özellikle yılan ısırmalarına ve sokmalarına karşı çok dikkatli olmakta fayda var. Zira zehirli yılanlar kış aylarınca uyudukları ve zehirlerini biriktirdikleri için şu günlerde çok daha fazla tehlikelidirler. Aynı şekilde doğada bulunan bazı böcekler de ısırdıkları zaman sizi zehirleyebilirler” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.