banner913
banner932
banner1032
banner1038

Topla tüfekle yıkılmayan surları yıkıyordu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz Cuma akşamı şahit oldukları bir olayı fotoğraflayıp bizlere göndererek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Topla tüfekle yıkılmayan surları yıkıyordu

banner971

 

Mağusa sakini vatandaşlarımız, Mağusa’nın simgesi olan Kaleiçi surlarının son zamanlarda bazı yüksek araçlar nedeniyle büyük tehdit altında olduğunu belirterek, geçtiğimiz Cuma akşamı fotoğrafta da görüldüğü gibi uzun araç üzerinde bulunan yüksek bir iş makinesinin surların girişindeki kale kapısına takıldığını kaydettiler.

“Yüzyıllardır topla tüfekle yıkılmayan bu surlar az daha bu araç tarafından yıkılıyordu” diye konuşan Mağusalı vatandaşlarımız, öğle saatlerinde ise bir kamyonetin sur kapısına takılmak üzereyken uyarılmasıyla geri döndüğünü kaydettiler.

Bu bölgeye büyük uyarı tabelaları konması gerektiğini söyleyen vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi iş aracının Türkiye plakalı olduğuna dikkat çektiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.