banner913
banner932
banner1032

Şefler artık zamlı

banner1020

banner974
Şefler artık zamlı

banner971

Ülkede iğneden ipliğe yapılan zamlar nedeniyle birçok işletme ürünlerine sessiz sedasız zam yaparken, bazı işletmeler ise bunu kamuoyuna duyurma ihtiyacı hissederek zam yaptıklarını ve gerekçelerini duyuruyor.

Bunlardan biri de Şefler Pastanesi ve restoranı oldu.

Ülkenin önemli restoran ve pastanelerinden Şefler Üretim ve Ticaret Ltd, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz nedeniyle bazı ürünlere artış yapmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Şefler, pastane tarafında stoklarının bulunması nedeniyle zammı erteleyebildiklerini ifade ederken, restoran tarafında neredeyse tüm ürünlerin zamlanması nedeniyle fiyat artışının şart olduğunu açıkladı.

Şefler, yüzde 200’e dayanan malzeme fiyatlarındaki artışa rağmen kar marjlarından kısarak zammı yüzde 16-20 aralığında tuttuklarını açıkladı.

İşte müesesenin açıklaması

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.