banner913
banner932
banner1012

Neden bu otlara daha önceden müdahale edilmedi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, özellikle bu yıl bol bereketli yağmurların sonrasında her tarafın otlarla dolduğunu dile getirerek, önümüzü yaz olduğunu ve bu otlardan dolayı büyük sıkıntılar yaşayacaklarını iddia ettiler.

banner974
Neden bu otlara daha önceden müdahale edilmedi?

banner971

 

Bize gönderdikleri fotoğrafın Küçük Kaymaklı’da bulunan Siyah Kuğu 3 sitesindeki boş arazi olduğunu belirten bölge sakinleri, “Bu boş arazinin bu şekilde olması sinek, böcek, yılan ne ararsan var anlamına geliyor” diyerek ilerleyen günlerde bu hayvancıkların insanları zor duruma sokacağını savundular.

“Merak ediyoruz belediye gelir görür ama neden bir şey yapmaz? Yani bu otlar neden daha küçükken temizlenmedi ve kuruduktan sonra temizlenecek. İlla ki birilerinin canları mı yanacak ve öyle mi müdahale edilecek?" diyen bölge sakinleri, belediye ekiplerini göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.