banner913
banner932
banner1032

Lefkoşa Mezbahası, Haziran sonu hizmete başlıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bölgedeki kasaplara yıllardır hizmet vermek için beklediği Lefkoşa Mezbahası için artık sona gelindiği bildirildi.

banner974
Lefkoşa Mezbahası, Haziran sonu hizmete başlıyor

banner971

 Mezbahanın inşaatını üstlenen şirket ile Lefkoşa Belediyesi’nin yıllardır devam eden mahkemesinin tamamlandığı ve yaklaşık olarak bugüne kadar 3,5 milyon TL’lik bir ödeme yapılarak şirkete olan borcun kapatıldığı öğrenildi.

Mezbahanın Türkiye’den ve Avrupa Birliği’nden gelen ekiplerce denetlenerek eksikliklerinin giderilmesi için çalışma yapıldığı ve mezbahanın Haziran sonuna kadar hizmete girmesinin beklendiği kaydedildi.

Tam teşekkülü olarak hizmet verecek olan mezbahadan alınacak olan etlerin 7 mühürlü olarak verileceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.