banner913
banner932
banner1032
banner1038

Kaldırım sanki de araçların park yeridir

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bir vatandaşımız, insanların göz göre göre başkalarının haklarını çiğnemesini kabul edemeyeceğini dile getirerek, bize gönderdiği fotoğrafla isyanını paylaştı.

banner974
Kaldırım sanki de araçların park yeridir

banner971

Duyarlı Lefkoşa sakini vatandaşımız, fotoğrafta görüldüğü gibi kaldırım üzerinde park edilmiş vaziyette duran aracın sürücüsünün hiç kimseye aldırış etmeden aracını kaldırıma park ederek gittiğini ifade etti.

"Bu arabayı daha önce de kaldırımı işgal ettiği için sosyal medyadan paylaşmıştım, aynı araba aynı yerde halen duruyor" diyen duyarlı vatandaşımız, aracın park ettiği yerin Çağlayan bölgesinde hisar üstünde en işlek cadde olduğunu kaydetti.

Burada insanların kaldırımı kullandıklarını ancak bu araç nedeniyle yoldan yürümek zorunda kaldıklarını ve araçlardan dolayı ezilme tehlikesi yaşadıklarını söyleyen duyarlı vatandaşımız, “Bu ve bunun gibi duyarsız sürücüleri toplumun ayıplaması gerek. Sanki de kaldırım araçların park yeridir” sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.