banner913
banner932
banner1032

İlla ki birilerinin canı mı yanmalı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Güzelyurt sakini vatandaşlarımız, bazı kişilerin kurallara uymadığı zaman belayı üzerine çektiğini ancak bu konuda yetkililerin de ihmali olduğunu düşündüklerini dile getirerek, dün sabah saatlerinde yaşanan kaza sonrası görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
İlla ki birilerinin canı mı yanmalı?

banner971

Güzelyurt - Lefke çift şerit yolunun hala daha açılmamasına rağmen bu yolun kullandığını belirten Güzelyurt bölgesi sakini vatandaşlarımız, Güzelyurt - Bostancı kavşağı olarak bilinen trafik ışıklarının olduğu yerde dün sabah büyük bir kaza olduğunu kaydettiler ve ‘İyi ki ölüm olmadı.’ diyerek sitem ettiler.

Bölge sakinleri Karayolları Dairesi ekiplerine seslenerek, “İlla ki birilerinin ölümünü mü beklersiniz ışıkları yapmak için sayın yetkililer” diyerek bu yolun büyük tehlikeler arz ettiğini bir kez daha gördüklerini belirttiler.

Birilerinin canı gitmeden bu yolun trafik ışıklarının düzenlenerek trafiğe açılması gerektiğini söyleyen bölge sakinleri, kaş yapayım derken göz çıkarmamak gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.