banner913
banner932
banner1032

“Herşey gelişi güzel boş arazilere bırakılmamalı”

banner1020

banner974
“Herşey gelişi güzel boş arazilere bırakılmamalı”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan vatandaşlarımız, bazı kişilerin yaşadıkları bölgeyi sahiplenmedikleri gibi oraları kirlettiklerini dile getirerek ortaya çok kötü görüntülerin çıktığını ifade ettiler.
Bu konudaki sitemlerini bize gönderdikleri bir fotoğrafla paylaşan Mağusa sakini vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi şehrin ortasında bir ev veyahut apartman dairesinde bulunan başta koltuklar olmak üzere ev eşyaları ve başka molozlar karşısında bulunan boş araziye gelişi güzel bırakıldı. Bu eşyaların veya molozların toplanması için belediye ekipleri ne yapabilir?” diye sorguladılar.
Evini veyahut kaldığı yeri boşaltan kişi veyahut aile işine yaramasa bile bu eşyaları orta yere bırakmamaları gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bu şekilde her isteyen orta yere eşyasını veyahut evindeki molozları bırakırsa, her taraf çöplüğe dönecek ve şehir yaşanmaz hale dönüşecektir” diye konuştular.
Buraları bu şekilde kirleten kişilerin belediye zabıtaları tarafından tespit edilerek cezalandırılması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız ülkede bu başıboşluğun sona ermesi gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.