banner913
banner932
banner1012

“Herhalde okuma yazmaları yok”

banner1020

banner974
“Herhalde okuma yazmaları yok”

banner971

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

Sürekli olarak çevrenin korunması için duyurular, ilanlar ve hatta fotoğrafta görüldüğü gibi tabelalar ile pankartlar hazırlanmasına karşın halen daha bazı kişilerin çevreye çöp veya moloz bırakmaya devam ettiğini ifade eden vatandaşlarımız, bu duyarsızlığa anlam veremediklerini kaydettiler.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi Mağusa Belediyesi tarafından şehrin birçok yerine yerleştirilen tabelalarla çevreye çöp dökmenin yasak olduğuna dikkat çekildiğini aktaran vatandaşlarımız ,“Ama herhalde bu çöp ve molozları döken ya da bırakanların okuma yazması yoktur, onun için buraya çöp ve molozlarını bıraktılar” diyerek sitem ettiler.

Ülkemizde okuma yazma oranının neredeyse yüzde 90’larda olduğunu hatırlatan vatandaşlarımız, ancak çevre konusunda okur yazarlık değil bilinç olmadığını

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.