banner913
banner932
banner1032

“Herhalde dünyanın en küçük dönel kavşağı sanıyorlar”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeylerin tepki vermedikçe ayni şekilde kaldığını belirterek bu konuda yetkililerin de adım atmayarak boş ver havasında olduklarını söyleyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
“Herhalde dünyanın en küçük dönel kavşağı sanıyorlar”

banner971

Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğrafla sitem ederek “Üç gün değil, üç hafta değil, tam üç aydır Küçükkaymaklı'daki Karacaoğlan Sokak'ta bu görüntü gelen geçenin dikkatini çekiyor” diyerek bu umursamazlığa dert yandılar.

Çöken yolun üç yadır sadece önüne ve arkasında dubalar konulup şerit çekilerek ayni şekilde bırakıldığını ifade ede,vatandaşlarımız  “Kimi sürücüler, dönel kavşak sanıp etrafından dönüyor. Herhalde dünyanın en küçük dönel kavşağı Küçükkaymaklı'da yapılmışır” diyerek sitem ettiler.

Oluşan çukuru kapatacak kadar asfalt bulmanın çok mu zor olduğunu sorgulayan vatandaşlarımız “Ama biz toplum olarak her zaman bir şeyin olup bittikten sonrasında önlem almayı seviyoruz” diyerek görüşlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.