banner913
banner932
banner1032
banner1038

Cumhurbaşkanlığına ilk aday Boran

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde 2020 yılı Nisan ayında yapılması muhtemel Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ülkedeki patiler aday belirlemek amacıyla nabız yoklarken ilk aday isim aylar öncesinden adaylığını açıklamış durumda.

banner974
Cumhurbaşkanlığına ilk aday Boran

banner971

Haspolat sakini Dr. Ahmet Boran, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu son günlerde yapmış olduğu ziyaretlerle duyurmaya başladı.

Bize ulaşan bilgilere göre geçtiğimiz Cuma günü Haspolat İlkoklu’nu ziyaret edip görüşlerini aktaran D. Ahmet Boran, ülkenin her alanda başarılardan başarılara koşabileceğini bunun için planlarının hazır olduğunu belirterek destek istemiş.

1967 yılı Gazimağusa doğumlu olan Dr. Ahmet Boran, Türkiye’de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup yurt içi ve yurt dışında birçok poliklinik, sağlık merkezi ve hastanede görev yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.