banner913
banner932
banner1032
banner1038

Bu kör karanlığı, birilerinin canını yakmadan düzeltilmeli

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bazı vatandaşlarımız, ülkemizde gerek şehir içlerinde gerekse şehirler arası yollarda aydınlatma lambalarının olduğunu ancak birçok bölgede bunların çalışmadığını ifade ederek, sitemlerini bize gönderdikleri bir fotoğrafla paylaştılar.

banner974
Bu kör karanlığı, birilerinin canını yakmadan düzeltilmeli

banner971

Fotoğrafta görülen yolun Lefkoşa’nın en işlek caddelerden biri olan Ortaköy Hastahane yolu olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Aydınlatma direği ışıkları yanmıyor. Bir yaya çarpsan yüzde yüz suçlu olursun. Ama ortamı karanlığa gömenlere bir şey olmuyor” diye sitem ettiler.

Bu yoldaki kör karanlığının birilerinin canının almadan yetkililere seslenen duyarlı vatandaşlarımız “Yetkililere lütfen diyoruz, en erken zamanda problemi çözün. Birilerinin canının yanmasını beklemeyin” dediler.

Bu arada 2 kilometre ilerisinde bulunan Gönyeli Yenikent’te ise durumun çok farklı olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, “Bir ışıklıktır da gider. Sanki de başka bir memleketteyiz" diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.