banner913
banner932
banner1032
banner1038

Böyle saygısızca park yapılmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir hasta yakını vatandaşımız, ülkemizde bazı insanların sadece kendini düşündüğünü ve bencilce hareket ettiği için başkalarının hakkını da gaspettiğini söyleyerek, geçtiğimiz günlerde Lefkoşa Devlet Hastanesi park yerinde şahit olduğu bazı parkları bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Böyle saygısızca park yapılmaz

banner971

Fotoğrafta da görüldüğü gibi park yerinde neredeyse hiç boş yer olmamasına karşın birkaç bencil sürücünün iki araclık park yaptığını söyleyerek bunun tam bir saygısızlık olduğunu vurguladı.

“Burası Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinin otoparkı. Her zaman yer bulmanın sorun olduğundan bahsettiğimiz yer.
Oysa bazılarımız başkalarından daha mı önemli hissediyor kendini de iki arabaya ayrılmış yeri tek başına işgal ediyor dersiniz?” diyen vatandaşımız tepkisini dile getirdi.

İnsanların gerek çevresine gerekse başka insanlara gösterdiği saygıyla yücelebileceğini ifade eden vatandaşımız “Birbirimize, başkalarına saygı duymak önemlidir. Lafta değil gerçekte yapmamız gerekir bunu” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.