banner913
banner932
banner1032
banner1038

Birilerinin canı yanmadan inşallah müdahale edilir

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bir vatandaşımız önceki gün çocuğuyla birlikte Dereboyu bölgesine doğru yürürken karşılaştıkları fotoğraftaki manzara karşısında şok olduklarını dile getirerek görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Birilerinin canı yanmadan inşallah müdahale edilir

banner971

Dereboyu bölgesinde  Citroen ışıkları yanında kaldırım üzerinde oluşan neredeyse yarım metre derinliğinde ve bir insanı sığabilecek genişlikte çukura az daha düşeceklerini anlatan vatandaşımız “Çocuğumla birlikte yürüyerek eve doğru giderken önümüze bakmasaydık, belki de içine düşüp bir yerimizi kıracaktık. Bu kaldırımda bu çukurun nasıl oluştuğunu anlamadım ama öylece açıkta duruyor olması büyük bir tehlike” dedi.

Lefkoşa Belediyesi ekiplerini göreve davet eden vatandaşımız “İnşallah birilerinin canı yanmadan buraya müdahale yapılır. Bu ve bunun gibi çukurlar her geçen gün artıyor. Zira yağmurlar sıkıştırılmamış toprakların akıp gitmesine neden oldu” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.