banner913
banner932
banner1012

Bir mektup, postayla kaç günde gelir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir vatandaşımız, postanın çalışma sistemini eleştirerek, başlarından geçen bir olayı fotoğrafıyla birlikte bizlerle paylaşarak sitem etti.

banner974
Bir mektup, postayla kaç günde gelir?

banner971

Vatandaşımız fotoğrafta görülen zarfın 23 Ekim’de Lefkoşa’dan postaya verildiğini ancak söz konusu zarfın Mağusa’ya 22 gün sonra geldiğini dile getirerek, zarfta 25 Ekim’deki bir açılışın davetiyesi olduğunu belirtti.

Bu zarfın kendisine neden bu kadar geç ulaştığına bir anlam veremediğini ifade eden vatandaşımız, “Havaya atsalar rüzgardan iki günde gelirdi. Ancak posta ile 22 günde geldi. Bu nasıl bir sistem? Özel şirketlerle kargo ile yurt dışından gönderilen eşyalar bile en geç bir haftada gelir” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.