banner913
banner932
banner1032
banner1038

Belediyeler hizmet veremez durumda

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan İskele bölgesi sakini vatandaşlarımız, ülkemizin belki de en güzel bölgesi olan İskele Boğaz bölgesinin ilgisizlik nedeniyle bu bölgeye turist çekip döviz elde edemediklerinden dert yanarak bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Belediyeler hizmet veremez durumda

banner971

 

Vatandaşlarımız, “Biz İstanbul Belediye seçimlerini tartışaduralım (ki olayın belediye başkanlığının ötesinde bir anlam taşıdığının farkındayız) kendi belediyelerimizin performanslarını sorguluyor muyuz?” diyerek ülkemizdeki belediyelerin hizmet veremez durumda olduklarını kaydettiler.

Kıbrıs'ın en güzel yerlerinden biri olan İskele boğazının üzerindeki Boğaztepe'de yaşadıklarını belirten vatandaşlarımız, “Yabancı ülkelerde benzer güzelliğe sahip yerler turist kaynıyor. Bunu da geçelim. Boğazdan Boğaztepe'ye çıkan yoldan yürüyerek geçmek mümkün değil” diye konuştular.

Buraya milyon liralar gerektiren yatırımlardan söz etmediklerini söyleyen vatandaşlarımız, “İskele Belediyesinin bu otları temizleyip ağaçları budayabilecek personeli tabii ki vardır. Mesele bu vizyona sahip olup personeli organize edebilmekte” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.