banner913
banner932
banner1032
banner1038

Arapköylülerin yol isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, her kuvvetli yağmur sonrası yollarının çamur deryasına döndüğünü ifade ettiler.

banner974
Arapköylülerin yol isyanı

banner971

Beşparmak Dağları eteklerinin kuzey yamacındaki şirin köylerden biri olan Arapköy’de yaşayan ve Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, her kuvvetli yağmur sonrası yollarının çamur deryasına döndüğünü ifade ederek, bizlere birkaç fotoğraf göndererek sitemlerini paylaştılar.
Arapköy sakini vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yolun köy içinde olan yolları olduğunu belirterek "Çatalköy Belediyesine bağlıyız ama her zaman bu yol bu şekilde. Buralara yapılan istinat duvarları yetersiz kalıyor” dediler.
Birçok kez bu yolların çamur deryası haline geldiğini ve buralara bir çalışma yapılmasını istediklerini belediye yetkililerine ilettiklerini söyleyen bölge sakinleri, ancak kimsenin ilgilenmediğini söyleyerek “Herhalde birilerinin canının yanması veya ölüm olması ile bir çalışma yapılacak. Ancak iş işten geçecek” diyerek sözlerini tamamladılar.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.