banner913
banner932
banner1032
banner1038

Arada bir temizlik de lazım

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bir vatandaşımız, ülkede trafiği düzenleyen etkenlerden biri olan trafik ışıklarının zaman zaman toz topraktan dolayı oldukça kirlendiğini dile getirerek, sürücülerin bu kirlilikten dolayı gündüzleri mağdur olduğunu iddia etti.

banner974
Arada bir temizlik de lazım

banner971

 

Vatandaşımız “Bilin bakalım hangi renk yanıyor? Son anda fark edebilene aşkolsun!” diyerek bu trafik ışıklarının Başbakanlık ışıkları olarak bilinen kavşakta olduğunu kaydetti.

Bu trafik ışıklarının birilerinin denetim altında olması gerektiğini söyleyen vatandaşımız, “En az günde bir defa tüm ışıklar denetlenmelidir. Yoksa ya kirlilikten dolayı görünmeyen ışıklardan ya da elektrikleri kesik olan ışıklardan dolayı kazalar yaşanabilir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.