banner913
banner932
banner1032
banner1038

Anayollardaki aydınlatma lambaları tasarruf için mi çalıştırılmıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizdeki anayolların her yönüyle döküldüğünü ve yol güvenliğinin her geçen gün kötüleştiğini gördüklerini ifade ederek, bu konuda devletin üzerine düşen görevi yapmamasını eleştirdi.

banner974
Anayollardaki aydınlatma lambaları tasarruf için mi çalıştırılmıyor?

banner971

 

Vatandaşımız Lefkoşa –Girne anayolunun büyük bir bölümünde aylardır aydınlatma lambalarının çalışmadığını bu nedenle sürücülerin adeta bir korku tünelinde ilerlediğini savunarak, bu yolda gerek yaşanan kazalar sırasında gerekse aracı arızalanması sonucunda yol kenarına çeken sürücülerin büyük tehlike yaşadığını kaydetti.

Geçtiğimiz akşam şahit olduğu bir durumu bizlerle paylaşan vatandaşımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi bir kaza sonrasında olay yerine gelen polis ve oradan geçerken duran vatandaşların aydınlatma lambalarının çalışmamasından dolayı pek görülmediğini vurgulayarak, bunun başka kazalara da davetiye çıkardığına dikkat çekti.

Anayollardaki aydınlatma lambalarının sorumluluğunun Kıb-Tek’e ait olduğunu bu nedenle Kıb-Tek’in bir sorumluluğu olduğunu unuttuğunu belirten vatandaşımız, bu aydınlatma lambalarının çalışmasının ekonomiye külfet mi olduğu için çalıştırılmadığını sorguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.