banner913
banner932
banner1032

Yoldan çıkarak otobüs durağına daldı

banner1020

banner974
Yoldan çıkarak otobüs durağına daldı

banner971
Girne'de akşam üzeri sürücünün dikkatsizliği sonucunda yoldan çıkarak yol kenarındaki otobüs durağına girmesi sonucunda yaşanan kazada üç kişi hafif yaralandı. Kazayı görenler durakta birileinin olamasını büyük şans olarak değerlendirdiler. 
Polisten verilen bilgiye göre bugün saat 16:00 raddelerinde Gime'de Naci Talat Caddesi üzerinde batı istikametine doğru seyreden Girne'de sakin Sheila Ogochukwü NNABİFE(K-35) yönetimindeki ND 732 Nissan March marka salon araç sülücüsünün dikkatsizligi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun kuzey kısmından dışarıya çıktı ve kaldırım üzerinde bulunan Girne Belediyesine ait otobüs durağına aracın ön kısmıyla çarptı. Kaza sonucu ND 732 plakalı araç sürücüsü Sheila Ogochukwü NNABUİFE, aynı araç yolcu olarak bulunan Girne' de sakin Jason MBARUZE(4) ile Zikura MBARUZE(E-2) yaralanarak kaldırıldıkları Gime Dr Akçiçek hastanesinden görmüş oldukları ilk yardım tedavisinden sonra taburcu oldular.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.