banner913
banner932
banner1032
banner1038

Telefon dökümleriyle yakalandı

banner1020

Mağusa’da 2016 yılı Kasım ayı içerisinde Özge Özdil’in elindeki cep telefonunu korkutarak alan Osarieme George Osaruwese, telefon dökümleri sonucunda dört ay sonra yakalandı

banner974
Telefon dökümleriyle yakalandı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 2016 yılı Kasım ayı içerisinde sokak ortasında meydana gelen soygun meselesi ile ilgili olarak şüpheli görülen 25 yaşındaki Osarieme George Osaruwese önceki gün tespit edilerek tutuklandı. “Soygun” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Osaruwese aleyihe 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Meselenin tahkikat memuru Gökhan Yıldırım, müşteki Özge Özdil’in 7 Kasım 2016 tarihinde saat 22:00 raddelerinde Mağusa’da Sosyal Konutlar bölgesinde isimsiz bir ara sokakta yaya olarak yürüdüğü bir esnada arkasından bisikletle hızlıca gelerek önünde aniden duran kimliği meçhul siyahi bir erkek şahısın tasarrufunda bulundurduğu ve henüz tespit edilemeyen bir cismi cebinden çıkararak müştekiye doğru korkutmak maksadıyla uzatıp müştekiyi korkuttuktan sonra müştekinin elinde tuttuğu 1450 TL değerindeki cep telefonunu rızası hilafına alarak soygun suçunu işlediğini açıkladı. Mesele ile ilgili temin edilen telefon dökümlerinde yapılan inceleme sonucu zanlı Osarieme George Osaruwese’nin şüpheli olarak tespit edildiğini belirten Yıldırım, zanlının 27 Mart tarihinde tutuklandığını açıkladı. Yıldırım, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtirken, cep telefonunun ise bulunarak emare alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Yıldırım, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Osarieme George Osaruwese’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.